MINNE 2015

Denna underbara resa kommer att finnas i mig länge, Sagas första utlandsresa & att dela en semester med min familj. En son som bodde i poolen & havet, fick verkligen tiden med sina kusiner & jag fick umgås med familjen vilket ofta är långt mellan gångerna. Det som fattas var pappan i familjen som tyvärr inte kunde komma med pga av jobb/fotbollen.
Men nästa gång åker vi alla fyra;)!
Kategori: FAMILJEN Taggar: grekland, minnen från 2015, semester;

HÅLL UT

 
Håll ut alla kära läsare,
jag försöker finna tiden till att titta in här men det är tajt om tid denna ledighet. Mycket just nu när vi är hemma, vilket jag faktiskt tycker är härligt. Älskar att vara nära familjerna våra & vänner, vilket betyder mer & mer för varje år som går. Särskilt nu när vi har två små som gillar att hänga med mor/far föräldar & kusiner. Men kommer kunna ha mer tid till bloggen nu igen då många vänner & familjmedlemmar har åkt tillbaka till sin hemort, vilket närmar sig för oss också. Skönt att få vardag igen men tråkigt tt lämna sina kära.
Tänkte dela med mig av några bilder från minnesvärda stunder från mitt år, börjar med några bilder från resan till Grekland.
 
 

M Y S

Så här ser det ofta ut när man hittar dessa två sovandes under natten dom vill gärna ligga tätt på varann, mysungar. I morgon blir det att gå all in på att göra klart alla julklappat till bla våra barn, känner att det blir en effektiv dag i morgon & skönt med barnpassning av farmor, guld värt. & på Lördag blir det middag ute med tjejerna så trevligt!