MYSUNGE

 
 
Igår var en sådan dag som var allmänt lite grå,
regnade & var uppehåll om vartannat. Så jag & Saga gjorde det bästa av dagen trots att hon varit lite extra känsligt sista tiden, tror att det är några gaddar på G. Vilket jag alltid tror då hon är lite mer grinig än vanligt. Grinig elle inte så är hon världens gosigaste lilla tjej som älskar att kramas, blir så varm ihjärtat av våra barn. 
Måste också notera att hon går för fullt & hon går fort så det gäller att vara med för helt plötsligt befinner hon sig på ett helt annat sälle än där jag lämnade henne sist;). 

STELTON

 
 
Tänker mig denna fast i mörkgrått (som ni ser på bilden) 
Då designen är tidlös, mjuka färger/former som smälter in enkel i ett hem & är trevlig att ha ståendes framme. Så denna känns rätt.
Det ni också ser ovan är vanliga kaffe/te termosar som finns i olika storlekar & färger;).
 
t  i  p  s

GÅRDAGENS

Bjuder på några glimtar av gårdagens kläder. Missmatchar sockar & överdel med färger som går åt samma håll men i olika nyanser. & varför inte dra upp sockarna på byxorna, enligt Petter var det ingen hitt men jag gillar det;).
 
Tillbaka till gåragens jakt efter vattenkokare så fann jag tre modeller som passade men tycker dock att det inte fanns så mycket kul att välja mellan. Men tror jag funnit den rätta.