TACK

 
 
 
Blomgalen som man är så kan jag inte låta bli att fota denna underbara bukett som kom med bud idag. Blev så förvånad då hon frågade om jag var Ida Andersson (dock inte ännu är fortfarande Berglund;)), men att få en bukett spontant gör en glad. Vilket jag tycker man borde göra oftare till varann, är så enkelt & ger så mycket (iallfalla till en som älskar blommor). En fin avskedsbukett från tjejerna i laget vilket värmde i hjärtat. Nu står dom så vackert här hemma & ger färg till resten av huset då allt annat börjar vara borta. Nästan så att jag packar med mig den då vi reser hem:).
Så tack fina ni!
 
& om vi fortfarande skulle bo i Danmark skulle jag definitivt anmäla mig på denna sida då man får blommor hemskickade varje helg eller en gång i månaden eller så som man vill lägga upp det, älskar det koncepetet. & dom gör riktigt fina buketter. 
In & kika här
 
Men det kanske finns något liknande i Sverige i såfall får ni gärna tipsa mig;)!.
 

MARMOR

 
 
 
 
Ja nu är det inte länge kvar & det mesta börjar att packas ner i lådor nu. För på Torsdag åker jag & barnen hem till Sverige så kommer Petter drygt en vecka efter, då han & en kompis ska köra flyttlasset & även ha en liten mini roadtripp;). Det possitiva med att packa är att man får rensat huset vilket nästan aldrig annars sker, utan är bara sådant man tänker att man ska göra. Så nu åker onödiga ting ut & man upptäcker att det finns några godbitar i detta hem, bla all min marmor som jag samlat på mig i olika färger & former. Älskar det materialet, så levande & känns hållbart sådant man kommer ha kvar länge i hemmet. Fångade några godbitar här ovan på bild.
 
Lite uppdatering från våran dag:  
startat morgonen med Henrys fotbollsträning vilket var sista gången idag, kändes märkligt. Han var så himla pepp idag men det ska nog gå att lösa & finna någon aktivitet i Sverige. Sedan begav vi oss mot leksaksaffären för att inhandla present (Henry skulle på kalas), hem äta lunch, skjutsa Henry på födelsedagsfirande, hem igen & sålde en stor garderob, packa ihop huset, hämta Henry, middag & där efter gick vi alla en kvällstur då det varit riktigt härligt i luften, kvällsfika för barnen läggdags/sova för dom små, pausa i soffan för en stund, packa lite till & nu sitter jag här:).
Det var den dagen.
 
Imorgon är det sista matchen innan semester för laget då Petter ska bli avtackad, känner att det kan bli känslomässigt jobbigt fast på ett bra sätt, 
men det tar vi där & då.
 
Ville mest bara uppdatera om hur det går här borta i Danmark & det går framåt;).

KLACKAR

 
Packar ihop alla festliga skor i kartonger & upptäcker att jag har samlat på mig några klackar under dessa år & många som håller sig i tiden. På just dessa bilder ser man vilka toner jag dras till, väldigt neutrala färger men med lite olika design. Så nu får jag se till att boka in mig på lite festligheter så dom kan komma till användning.
 
Puss då länge!
Kategori: Skor Taggar: acne, apair, ganni;