LITE HUR VI TÄNKT

 
Ja det börjar ta sig,
lister runt fönstrerna har kommit på plats, taket börjar vara färdigt dock sista biten på sidan mot havet kommer inte att läggas, vi håller nämligen på att planera en inglasning. Då vi ändå måste riva upp taket när inglasningen ska göras. 
 
Tänkte dela med mig av lite tankar vi/jag haft då vi planerade huset.
En av dom viktigaste bitarna var mycket fönster & ljusintag från alla håll i huset, vill inte få en instängd känsla. Så tanken är att det ska komma ljus från alla håll i huset. Har även planerat så man kan gå ut på flera ställen, som sovrummet, vardagsrummet, hallen & toaletten så det ska vara möjlighet att ställa upp dörrar & känna att det är luftigt. Kommer även att byggas trall/terass runt hela huset vilket är både snyggt & praktisk då man ska kunna gå runt huset utan att måsta ha skor på sig. Vilket kommer upplevas som lite extra "boyta" på sommaren & dom dagar det är varmt nog att kunna utnyttja ute lika mycket som inne.
 
Till höger på sista bilden skymtar man köket som håller på att sättas upp. I taket ser ni två skenor som går längst med rummet, där det kommer sätta upp spottar & via skenorna kan man även hänga upp vanliga lampor, vilket ger en lite mer industriell känsla.
 
Ja man kan väl säga att jag är spänd, nerrvös, förväntansfull en massa känslor ang huset. Då vi bara har varit på plats i vintras då tomten var täckt med snö & vi såg bara en gjuten betongplatta där huset nu står,
känns så overkligt!
Kommentera inlägget här: