HEJ SVERIGE

 
 
Ja då var man på plats.
Sagt farväl till vårat kära Danmark där vi delat fantastiska minne & jobbiga stunder, där min & Petters relation har växt allt starkare, dagar då man tvivlat, stunder man älskat & uppskattat det man har, blivit tvåbarnsföräldrar & allt vad det innebär, en son som paratar danska, stunder man känt sig ensam & längtat hem, stunder då allt bara fallit på sin plats, lärt känna underbara vänner som jag hoppas & vill ha kontakt med resten av livet & vet att det kommer bli ett återbesök en dag!. Även om man inte ses allt för ofta pga av vardagspusslet som ska gå ihop med barn & sömnlösa nätter (det som småbarnslivet innehåller). Men bara tryggheten av att veta att man har vänner runt sig & att dom gånger man ses är det alltid lika energigivande, så tack till alla er som berikat våran tid & liv i Danmark ni kommer alltid ha en speciell plats hos oss.
 
Nu är det ett nytt äventyr som väntar, fast på hemmaplan känns lite som att börja om från noll igen & bygga upp ett nytt vardagsliv här hemma i Sverige. Självklart är det skönt att komma tätt på familj & vännerna här men själva vardagslivet måste vi börja om med, få in barnen på förskola, jobb gällande oss själva, hus, bil ja skapa en ny vardag fast i Sverige. 
Just nu njuter vi några dagara av att bara få komma hem till Norrland & umgås med familjen & invänta pappan i familjen som kommer om en vecka.
 
Delar med mig av några bilder från aftonens välkomnande med god mat/sällskap & härligt sommarväder.
 
Så hej Sverige & puss från oss!
Kommentera inlägget här: